facebook

20-річний воїн з Львівщини зaгuнув на Бахмутському напрямку: Рідні просять надати звання Героя

Родичі 20-річного захисника з Львівщини Олександра Магеровця звернулися з проханням надати йому почесне звання Героя України посмертно. Вони зареєстрували відповідну петицію на сайті президента.

З першого дня повномасштабного вторгнення, військовий мужньо захищав нашу свободу і незалежність на передових позиціях.

На жаль, 1 квітня 2023 року він загинув, отримавши осколкове поранення під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Рідні 20-річного Олександра Магеровця просять надати йому звання Героя України
Олександр служив у складі 80 десантно-штурмової бригади Збройних сил України. 20 березня 2023 року його перевели на посаду стрільця-снайпера 3-го аеромобільного відділення, 1-го аеромобільного взводу, 1-ї аеромобільної роти, аеромобільного батальйону військової частини А0284.

У свої 20 років, попри такий ще юний вік, він був великим патріотом своєї країни, яку дуже любив. Він віддав найцінніше, що мав, – власне життя! Не маючи ще своїх дітей, він пішов захищати чужих. Завжди казав: “Хто, як не я?”. Маючи осколкові поранення і, перенісши не одну контузію, він ніколи не жалівся і не переставав боротися за усіх нас, – зазначив ініціатор петиції Олег Іванович Ткач.

“Напевне найменше, що ми можемо зробити в знак подяки за жертву наших хлопців і дівчат, які поклали своє життя за нашу свободу і свободу всіх наступних поколінь від того зла, яке роками нас хоче знищити, так це офіційно присвоїти їм Героя України”, – повідомила родичка Олександра Любов Ткач.



Читайте також:  У Путіна залишилися два варіанти дій, обидва ведуть до його краху - експерт

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.