facebook

На Херсонщині вже 18 загиблих від обстрілів росіян – Єрмак

Окупанти цілеспрямовано б’ють по цивільних об’єктах.

В результаті серії артилерійських та авіаційних ударів окупантів по території Херсонської області 3 травня загинули 16 людей, понад 20 отримали поранення. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора України.

“З ранку 3 травня російські війська почали масивно обстрілювати місто Херсон та населені пункти області. Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об’єктам цивільної інфраструктури в обласному центрі загинуло 12 людей. Близько 22 – отримали травми різного ступеня тяжкості”, – йдеться в повідомленні.



Крім того, між селами Степанівка та Музиківка під обстріл потрапила бригада енергетиків, які ремонтували електромережі після чергових атак армії РФ. Від отриманих травм троє енергетиків загинули.

Також повідомляється про загибель жителя Дар’ївської громади в результаті ранкового обстрілу.

Як уточнили в ДСНС, крім ранкового обстрілу гіпермаркету в Херсоні ворог вдарив по території залізничного вокзалу, через що загорівся пасажирський вагон. Також пожежа виникла на території одного із заводів міста.

Станом на 18.00 артилерійський обстріл Херсона триває.

Обстріли України – останні новини
У ніч на 3 травня ворог скинув дві керовані авіабомби на один з населених пунктів у Сумській області. В результаті удару істотно пошкоджена електропідстанція, через що без світла залишилися більше 4 тисяч споживачів.

Вже вдень агресор обстріляв гіпермаркет У Херсоні. Це сталося близько 11 ранку, коли в магазині були покупці. Тільки через цю атаку загинули три людини.

Читайте також:  Військові посунули окупантів від Оріхова і чекають на зброю, щоб влаштувати масований контрнаступ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.