facebook

Мережу підірвала вірусна головоломка: користувачі ламають голову над дуже складною задачею

Ця головоломка змусила людей чухати голови у намаганнях знайти правильне рішення. Чи можете ви її вирішити?



Головоломки – це цікавий спосіб провести вільний час з користю, адже вони допомагають людям перевірити свої розумові здібності, удосконалити логічне та просторове мислення. Відтак, у Мережі з’явилася приголомшлива головоломка, яка зводить з розуму. Для її вирішення потрібно підготувати ручку і папір, адже задача не з простих.

 

Головоломка, яка викликала резонанс у Твіттері, була опублікована Puzzle Tricks. Її суть полягає в тому, що потрібно виконати, здавалось би, нескладну математичну задачу. Отож, якщо 3+2 дорівнює 43, 4+3 дорівнює 54, а 5+4 дорівнює 65, скільки буде 9+5?

Відповідь може бути не такою очевидною, як здається на перший погляд. Ця головоломка змусила людей чухати голови у намаганнях знайти правильне рішення. Чи можете ви її вирішити?

З моменту публікації головоломка набрала понад 60 тисяч переглядів, і ця цифра продовжує зростати.

 

Математична задача також спонукала багатьох користувачів опублікувати свої думки у коментарях. Хтось написав, що буде 79, хтось – 106, а хтось вважає, що правильне рішення – це 109.

Читайте також:  “Надія Бухайлівна”: в Мережі не можуть натішитися новим вбранням Надії Савченко, ця “сукеночка” з лампасами звела всіх з розуму

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.