facebook

На фронті зaгuнув освітянин-організатор національно-патріотичного виховання дітей і молоді

Захищаючи Україну від навали російських терористів, поклав життя за нашу свободу заступник голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Департаменту молоді та спорту КМДА Євген Квасков. Портал ВСЕОСВІТА ТОВ «Всеосвіта».



У боях під Бахмутом на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув голова Громадської спілки «Центр національно-патріотичного виховання» Євген Квасков.

Про це повідомила пресслужба Департаменту молоді та спорту міста Києва.

Український військовослужбовець та освітянин присвятив своє життя і діяльність формуванню та розвитку національно-патріотичного виховання дітей і молоді. Заснована ним Громадська спілка «Центр національно-патріотичного виховання» активно працювала над збереженням історичної пам’яті нашого народу.

Євген Квасков тривалий час займався проєктами з патріотичного виховання дітей, зокрема організував патріотичну гру-вишкіл «Козак-квест» для школярів. Працював заступником голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Департаменту молоді та спорту КМДА.

Також він був одним із співзасновників Братства козацького бойового звичаю «Спас».

З початком повномасштабного вторгнення росії він, не вагаючись, узяв до рук зброю та став на захист рідної країни у боротьбі проти московських окупантів.

Протягом багатьох років співпраці ми чимало встигли зробити разом і ще більше планували… Ми завжди будемо пам’ятати Євгена як справжнього патріота, чудового товариша та відданого колегу. Це надзвичайно тяжка втрата для нас, — йдеться у повідомленні КМДА.

Читайте також:  Настала клінічна смерть мозку: в Італії померла молода українка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.