facebook

Відомий астролог розповів, коли настане перелом у ході війни та коли Україна стане зовсім іншою державою

Dmitriy Uranus – відома особистість у світі астрології. А його прогнози славляться точністю. Нещодавно астролог оприлюднив новий прогноз. На його думку, найкращий час для цього – наприкінці нинішнього місяця:



 

«5 травня 2023 року відбудеться місячне затемнення у Скорпіоні. Карта цього затемнення несприятлива для України. Сатурн карти потрапляє точно Києва. Це аспект застою, стримання позицій, чи у гіршому випадку незначних втрат територій для Києва. Активні дії не варто проводити близько дат затемнень. А такоє між сонячним та місячним затемненнями ( 20 квітня та 5 травня).

 

Потужний негативний фон від місячного затемнення протриває з 20 квітня до 12 травня і повністю зникне після ного місяця, 19 травня».

 

6 – 7 травня вірогідне загострення бойових дій. Можливе посилення наступальних дій ворога поблизу Бахмуту.

 

«Період з 1 по 9 травня можна вважати дуже небезпечним для українців. Будьте особливо обережні!» – наголошує Uranus.

Негативна тенденція, на думку астролога, зміниться тільки після 20 травня. А справжній перелом у бойових діях настане тільки влітку. Зокрема, йдеться про дати після 14 червня:

 

« Це будуть якісь значні, сприятливі події, пов’язані з ходом війни і відновленням територіальної цілісності України, розширення цих територій» – вважає Uranus.

 

І, нарешті, Дмитро пише, коли ж настане мир в Україні:

 

« Період великих змін та випробувань завершиться для України лише після виходу Урана та Тільця – а це період з липня 2025 року до травня 2026 го. До цього часу Україна буде зовсім іншою країною».

 

 

Читайте також:  На війні зaгuнув боєць з Прикарпаття – Михайло Яворський

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.