facebook

Новий штам коронавірусу впливає на очі: Легко переплутати з алергією, а потім опинитися у лікарні

Новий варіант коронавірусу Arcturus викликає чимало проблем у інфікованих.



Новий варіант коронавірусу викликав криваву бійню в Індії з новим похмурим симптомом, унікальним для штаму Arcturus.
Всесвітня організація охорони здоров’я включила підваріант Omicron, що швидко зростає, до списку інтересів, при цьому експерти в галузі охорони здоров’я виявили 30 країн, заражених цим штамом.

Враховуючи прізвисько Arcturus у соціальних мережах, XBB.1.16 був ідентифікований в Індії на початку цього року і має тривожний новий симптом, який відрізняє його від інших варіантів. Звичайний кашель, біль у горлі та висока температура присутні в новому штамі, але також tcnm та неприємний вплив, який він робить на очі інфікованої людини.

У заяві доктора Нехі Нарули зі Stanford Health Care говориться: “Він був виявлений в Індії на початку цього року і поширився на 29 інших країн, включаючи США. Він все ще є частиною лінії Омікрон, тому це конкретні варіанти, які ми спостерігали протягом останнього року. У нього дійсно є мутація, яка робить його трохи трансмісивнішим, трохи заразнішим”.

Лікар Нарула додала, що випадки переважають у дітей, хоча вона, на щастя, підтвердила, що випадки і новий штам не більш серйозні, ніж існуючі варіанти CBS.

Але симптоми Arcturus розрізняються і деякі повідомляють про симптоми кон’юнктивіту при позитивному тесті на штам.

Доктор Нарула додала: “Коли справа доходить до симптомів, ми все ще спостерігаємо такі речі, як біль у горлі, кашель, лихоманка, але новий симптом, про який говорять люди, – це кон’юнктивіт. Це відбувається як у дітей, так і у дорослих З попереднім штамом ми спостерігали більше застуди та лихоманки, кашлю, навіть головного болю, кон’юнктивіт був не так поширений. З цим конкретним штамом ми спостерігаємо це частіше і у більшої кількості пацієнтів.

Читайте також:  Смертельна ДТП на Закарпатті: у трьох потерпілих підтвердили COVID-19

Симптоми Arcturus та Coronavirus можна сплутати з грипом, тому лікар пропонує людям робити вакцини та бустери, якщо вони ще цього не зробили. Доктор Нарула також сказала, що люди не повинні списувати це на алергію і повинні пройти тест на Covid, або поговорити з лікарем, якщо вони не впевнені.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.