facebook

Російський бізнесмен придбав замок Пугачової та Галкіна у Грязі і зробить в ньому морг

Колись шоумен побудував маєток спеціально для дружини.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова знайшли покупця свого розкішного замку у селі Грязь під Москвою.

Ще у жовтні минулого року у ЗМІ ширилися чутки, що Галкін та Пугачова після виїзду з рф прийняли рішення розпрощатися зі своїм житлом. Зараз РосЗМП повідомляють, що маєток продали за 400 млн рублів (181 млн грн).

Придбав його російський бізнесмен, продюсер, екс-учасник гурту “Ленінград” Стас Барецький. Він також заявив, що з замку, який колись Галкін спеціально спроєктував для Пугачової, аби вони жили там родиною, зроблять морг:

“Це я придбав замок Алли Борисівни буквально нещодавно. Він буде призначений для нашої еліти. Також там буде крематорій та трунова майстерня. А ще я маю ідею створити на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі від часів Івана Грозного до наших днів!” -заявив Барецький.



Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення рф до України Максим Галкін виступив проти війни, підтримав Україну та засудив дії путіна. Через це його визнали “іноагентом”. Згодом Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою та їхніми двома дітьми виїхали з росії і переїхали до Ізраїлю.

Читайте також:  “Шмагав, кричав і прив`язав до батареї”: скандальний російський актор показав, як знущається з доньки (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.