facebook

Поїздка в машині закінчиться в’язницею: водіїв попередили, за що вліплять штраф і невеликий термін

Водіям розповіли, за що можуть не лише оштрафувати
Українських водіїв постійно попереджають за штрафи, які їм загрожують, якщо ті вчинять правопорушення. Цього разу українцям розповіли не лише про грошове покарання за правопорушення, а й навіть за невеликий термін. Інформація про це з’явилася на сайті avtosota.


Отже, як мовиться в даному матеріалі, що на сьогоднішній день деякі порушення караються лише незначними штрафами за першу провину. Наступні порушення можуть призвести до серйозних наслідків, таких як втрата прав водія і навіть адміністративний арешт.

Отож відсутність талона обов’язкового технічного огляду може призвести до штрафів, втрати прав і навіть арешту.

Щодо арешту або позбавлення прав через невиконання вимог техогляду, вирок ухвалює суд.

Якщо за непроходження техогляду водія вперше оштрафували на 340 гривень, то за повторне таке ж порушення його можуть позбавити права водія.

Водієві, який повторно протягом року експлуатує несправний автомобіль або машина не пройшла техогляд, загрожує штраф від 850 до 1700 грн.

Крім того, його можуть позбавити водійських прав та права керування авто строком від 3 до 6 місяців. До такого водія також можуть бути застосовані адміністративний арешт терміном від 5 до 10 діб.

Читайте також:  “Плачуть рідні, плаче весь клас”: У Львові проводжають в останню путь школяра який впав з водопаду і потонув

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.