facebook

Якою буде погода в Україні у травні 2023 року? Синоптики дали прогноз, який засмутить хмарами

Незважаючи на війну, яку нам оголосила росія на чолі з путіним, українці намагаються продовжувати жити та налагоджувати свій побут.



Більше того, дехто навіть уже задумався про відпустку. Звичайно, чоловіча частина населення не має можливості виїхати з країни, але ж наша Україна така прекрасна. А знання прогнозу погоди на травень допоможе вам збудувати свої плани. Спойлер: погода дуже порадує. Та й тим, хто у відпустку не збирається, це допоможе скоригувати або побудувати плани, щоб провести місяць із насолодою. Тож яку погоду в травні 2023 року обіцяють нам метеорологи?

Про це можна дізнатися завдяки даним meteoprog.com.

Метеорологи зробили на основі історичних даних за сімдесят років середній прогноз щодо України на травень. Загалом, по Україні погода у травні буде теплою, навіть. При цьому найтепліші дні денна температура повітря підніматиметься до +24 градусів, а найтепліша нічна температура буде +14 градусів. Опадами цього року травень не буде багатим. У прогнозі зазначено, що третього місяця весни буде лише один дощовий день — 30 травня. У решту днів погода буде похмурою. Сонячна погода буде лише 16 та 27 травня.

Виходячи із попередніх прогнозів синоптиків, середня температура у Північному регіоні буде +14 градусів, опади не очікуються. У Південному регіоні +15 градусів, з опадами протягом 7 днів. У Західному та Східному регіонах +11 градусів, з опадами протягом восьми днів.

Читайте також:  Прикарпатців попередили про ускладнення погодних умов

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.