facebook

“Люди добрі, їдьте…”: тарологиня та переможниця “Битви екстрасенсів” стривожила українців

Відома українська майстриня карт Таро, енергетичний практик та переможниця одного із сезонів проєкту “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова склала гороскоп для всієї України на травень 2023 року.



Екстрасенс з’ясувала, що цього місяця на нашу державу чекає переломний момент. Також Яна Пасинкова одразу попередила, що у травні будуть також і дуже сумні новини.

Про це стало відомо завдяки новому відео від Яни на каналі “Прогноз” у мережі YouTube.

“У перші тижні травня сумно. Чекатимемо на сумні новини. Але це такий, знаєте, найтемніший час, як кажуть, перед світанком”, – зазначила тарологиня.
Крим
Пасинкова вважає, що особливо “спекотно” буде у травні на території тимчасово окупованого Криму. Тому вона закликає тікати із півострова.

“Там жорстко, просто дуже жорстко… Військові дії. Люди добрі, хто там ще добрі залишилися, їдьте звідти. Там буде спекотно в травні. Дуже жарко… Крим буде поділено на дві частини: військова частина та невійськова частина. Військова частина укомплектовуватиметься технікою та людьми”, – заявила таролог.

Донецький напрямок
За її словами, на Донецькому напрямку будуть “жорстокі бої”, особливо на трьох напрямках.

“У наших захисників є “гідний план”. Нехай погода посприяє і все буде добре. І взагалі, менше треба розповідати про наш наступ. Не треба співати. Потрібно помовчати, почекати, а потім порадіти. Ось такий план”, – наголосила тарологиня.

“Несподіваний мир”
“Буде несподівана пропозиція миру. Незрозуміло чому, але мені випадає “несподіваний світ”. Одним днем. Господи, нехай так і буде. Довгих переговорів не буде”, – каже Пасинкова.

Читайте також:  Арестович розповів, що пишуть в секретних документах Росії про ядерний удар

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.