facebook

Росіяни обстріляли Херсон: загинули матір і дочка (фото)

Жительки міста отримали мінно-вибухові травми, несумісні з життям.

Херсон сьогодні був обстріляний росіянами, внаслідок чого загинули дві жінки.

Про це у Telegram повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. “Внаслідок обстрілу Херсона росіянами сьогодні загинуло дві жінки. Вони отримали мінно-вибухові травми, несумісні з життям”, – повідомив Єрмак.

Пізніше в Херсонській ОВА уточнили, що загиблими є мати і дочка. “Напередодні Великодня російська армія вбила матір й дочку в Херсоні. Після обіду російська артилерія вдарила по Таврійському мікрорайоні міста. Ворожі снаряди поціли в територію біля освітнього закладу. Цей російський обстріл обірвав життя 48-річної жінки та її 28-річної доньки”, – повідомии деталі в ОВА.

Крім того, на Херсонщині поранено троє правоохоронців в результаті повітряної атаки російських окупантів. Про це у Telegram повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

“На Херсонщині поранено трьох поліцейських, вони потрапили під атаку ворожих БПЛА. Під ворожий обстріл потрапили два службових автомобілі поліцейських у місті Берислав”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни скинули модифіковані боєприпаси.

Автомобілі отримали механічні пошкодження.


Ситуація в Херсонській області
Російські окупанти мало не щодня обстрілюють звільнену частину Херсонської області. Так, 9 квітня 8 ворожих літаків Су-35 атакували Бериславський район області ракетами та авіабомбами.

А на окупованій частині росіяни всіляко утискають українських громадян.

Читайте також:  РФ обстріляла більш ніж 10 селищ на Луганщині: пошкоджено цех хімзаводу "Азот"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.