facebook

Затягнеться на кілька років: у Польщі жахнули несподіваною заявою про війну в Україні

У Польщі не виключили, що війна в Україні триватиме кілька років
Вже понад рік українські військові продовжують боротьбу за незалежність, свободу та повернення своїх територій від російських окупантів. У Польщі не виключають, що на це можуть піти кілька років. Таку заяву зробив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Відео опубліковано у Facebook.


Зокрема, Моравецький заявив, що Польща не вираховує якусь точну дату, а спостерігає за тим, що відбувається на фронті та на полі бою.

Відповідно, Польща намагається адаптуватися в ситуації та працювати через дипломатію з партнерами в Західній Європі задля підтримки України.

На запитання журналіста, чи може війна в Україні тривати кілька років, прем’єр-міністр Польщі відповів, що це можливо.

При цьому, Моравецький додав, що хоча в США і стався витік важливих документів, але все одно до американських спецслужб є довіра.

При цьому Моравецький зазначив, що йому шкода, що відбуваються такі речі.

Також прем’єр-міністр Польщі додав, що поразка України у війні проти російських окупантів може стати початком кінця Заходу.

Це також може спричинити напад Китаю на Тайвань. Моравецький бачить сильну залежність від ситуації в Україні та таким розвитком подій. Тому Україну потрібно підтримувати й щоб Тайвань залишався незалежним.

Якщо Україна переможе, тоді це стане гарантією зміцнення нашої економічної могутності.

Моравецький також поділився, що ймовірно Китай підтримує Росію осторонь конфлікту, яка хоче знищити Україну.

Китай запропонував мирний план врегулювання війни в Україні, але його розкритикували як світові лідери, так і українські чиновники. При цьому глава Китаю С та Цзіньпін зустрічався наприкінці березня поточного року з путіним.

Читайте також:  "Це розвиток війни": Гуменюк висловилася, чому росіяни цинічно обстрілюють Херсон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.