facebook

Готуйте нерви та гроші: з людей почнуть вибивати борги за комуналку, у Нафтогазі вже підготувалися

На тих, хто не платить вчасно “Нафтогазу” чекає розмова з колекторами
У травня минулого року більшість населення перейшла обслуговуватися у “Нафтогаз”, хоча із самого початку в держкомпанії заявляли, що в їхніх планах немає мети постачати блакитне паливо всім українцям. Стало відомо, що компанія уклала договір з колекторами, для “вибивання” боргів, пише Obozrevatel.


Після повномасштабного вторгнення “Нафтогаз” отримав усіх клієнтів, але тепер йому приходиться збирати борги. 882 тисячі в “Нафтогазі” витратять на колекторів. Фактично виграли тендер бути колектором “Нафтогазу” виграла компанія “Кредит Борг Солюшнз”

Українцям, які вчасно не заплатять за комуналку, будуть дзвонити колектори від “Нафтогазу”. Компанія працює під брендом Сreditdebt. На своєму сайті пропонує клієнтам шукати родичів і знайомих своїх боржників у соцмережах, організовувати “зустрічі” з боржниками.

Одночасно компанія вирішила розширитися та шукає операторів, які будуть “вибивати” з українців борги за 8-14 тис. грн. Про пошук персональної інформації в соцмережах, погрози, зустрічі – в оголошеннях не йдеться.

Більшість користується послугами “Нафтогазу”, проте є й кілька комерційних постачальників блакитного палива.

Варто додати, що за минулий рік Нафтогаз показав збитковість у 60 млрд грн.

Читайте також:  58 речей про секс, які я обов’язково розповім своїй дочці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.