facebook

На Заході України виявили ще одні плантації конопель (ФОТО, ВІДЕО)

Зловмисник облаштував теплицю для вирощування кущів конопель у власному будинку, а також спеціальні приміщення для цієї ж мети – у будинку своєї дружини в іншому селі Львівського району.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Підозрюваного у вирощуванні нарковмісних рослин, 37-річного мешканця одного з сіл Львівського району, викрили слідчі Львівського районного управління поліції №1 спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

У приміщеннях були облаштовані системи поливу та вентиляції, а також спеціальне освітлення для створення сприятливого мікроклімату.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у будинках близько 800 кущів нарковмісних рослин у вазонах (близько 500 – у зловмисника та близько 300 – у його дружини), а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.



Читайте також:  Вас зупинила на дорозі нова поліція? Ваші права. Пам’ятка водію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.