facebook

На війні загинули бійці з Івано-Франківщини Руслан Смеречук та Олександр Ніньовський

На війні загинув військовослужбовець з Івано-Франківської громади Руслан Смеречук. Про це повідомив на Facebook-сторінці міський голова Руслан Марцінків.єє



“На превеликий жаль, громада знову зазнає втрат. 10 квітня о 18:00 буде панахида за загиблим у Будинку смутку (м. Івано-Франківськ, вул. Ребета, 3). 11 квітня о 12:00 розпочнеться прощання з Русланом в церкві села Тисменичани та чин похорону”, — пише Марцінків.

Поховають воїна на цвинтарі у Тисменичанах.

У коментарі Суспільному керівник Тисменичанського старостинського округу Сергій Баланюк повідомив, що Руслан Смеречук народився у 1993 році.

На Донеччині 8 квітня 2023 року загинув боєць “десятки” з Івано-Франківщини Олександр Ніньовський. Загибель земляка Суспільному підтвердив голова Коршівської громади Ярослав Савчук.

За його словами, Олександр Ніньовський народився у селі Жукотин Коршівської громади. Там і проживав, доки хлопця не призвали на строкову військову службу. Після армії, у серпні 2020 року, Олександр підписав контракт й вступив до лав ЗСУ.

Ярослав Савчук каже: Олександр Ніньовський боронив країну в складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Загинув воїн під час виконання бойового завдання під Бахмутом, біля села Роздолівка Донецької області.

Олександру Ніньовському було 23 роки. У воїна залишилися мати, батько й сестра.

Читайте також:  На Прикарпатті 19-річний водій збив людину. Жертва у реанімації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.