facebook

Екстрасенс Роман Шептицький: Є всі шанси, що 2023 рік буде переможним

Екстрасенс Роман Шептицький в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на нас навесні, чи буде повна мобілізація, коли буде скасовано воєнний стан, та коли вже може закінчитися війна в Україні.



Романе, розкажіть, які основні події в Україні відбуватимуться навесні?

Квітень я би назвав місяцем початку контрнаступу. Ми отримаємо підсилення, будуть правильні стратегії, додасться мотивація для вигнання ворога, надійде більше техніки. Це буде місяць хитрості ЗСУ. Ми отримаємо від них приємні сюрпризи.

Є всі шанси, що це почнеться з другої половини квітня. У травні продовжуватиметься контрнаступ. Ворог намагатиметься чинити опір, його просто так не виженеш з України. Це можна зробити тільки силою та показавши, хто сильніший. Тому травень – це місяць нових союзів, правильних об’єднань. З літа вже буде підписання важливих документів.

Росія, здається, не планує залишати нас у спокої – обстріли тривають. Чи зміниться ситуація найближчим часом?

На жаль, масовані обстріли ще триватимуть. Росія не відмовилася від своїх планів. Загроза є як для мирного населення, так і для критичних, цивільних інфраструктур, а також для воєнних об’єктів. Можуть бути диверсії та помста з боку РФ через те, що зараз вони втрачають контроль всередині нашої країни. Це пов’язано з тим, що йде виселення УПЦ МП з регіонів.

Тому найбільше зараз під загрозою ті міста, де було розташоване УПЦ МП, в тому числі і Київ. Також небезпека є для тих областей, які перебувають біля лінії фронту – Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Миколаївської, Одеської.

Але важливо сказати, що поки ворог є на нашій землі, під загрозою загалом вся Україна.

Які дні квітня та травня найнебезпечніші?

Читайте також:  “Гвалтували 9 годин підряд”: Моторошні подробиці злочину поліцейських в Кагарлику. “Вона плакала, благала і втрачала свідомість”

Передусім це ті дні, коли є великі релігійні свята. Як ми вже могли помітити, саме на ці свята нечисть біситься. Спокійно не буде. Обстріли можуть бути за день-два до Великодня та після. Також неспокійно буде 9 травня. Але я думаю, що зовсім скоро війна з України перейде на Росію.

Ви сказали, що навесні ЗСУ будуть контрнаступати. Тобто ми можемо припустити, що цього року будуть звільнені всі окуповані території?

Зовсім скоро ми звільнемо Запорізьку та Херсонську області. Після початку звільнення південних областей України, може з’явитися загроза з боку Білорусі. Але на даний час карти не показують, що стовідсотково буде наступ. А ось повітряні обстріли з боку цієї країни можуть бути.

Далі будемо звільняти Донецьку і Луганську області. Згодом ми повернемо і Крим. Але я бачу, що питання щодо їхнього звільнення розглядатимуться ще декілька років. Це буде найскладніший процес. Проте “бавовна” в Криму продовжуватиметься, тому не сумнівайтеся, що все це “гадство” буде вигнане з наших територій.

Звісно, хочеться, аби 2023 рік остаточно був переможним. Всі шанси є, але у зв’язку з багатьма причинами ситуація може змінюватися.

Тобто за песимістичним сценарієм війна ще може тривати?

Ситуація може бути напруженою до 2027 року. Це не означає, що весь цей час продовжуватимуться активні бойові дії. Ще раз наголошую, що цього року є всі шанси “добити” ворога, але те, що ці роки будуть неспокійними – точно.

Крім того, карти показують, що найближчі п’ять місяців буде колотнеча. Не бачу чогось дуже страшного, але будуть спроби підривати Україну зсередини через виселення УПЦ МП. Проте воно відбуватиметься і надалі. Чим швидше ми позбудемося усієї цієї “чорноти”, тим швидше наступить наша перемога.

Читайте також:  Вріже +19: синоптики розповів про різке потепління в Україні

Чи буде повна мобілізація в Україні?

Мобілізація триває. Але поки я не відчуваю, що вона буде тотальною. Тобто поки всіх забирати не будуть. Крім того, є енергія, що влітку цього року може бути скасовано воєнний стан.

Як ви гадаєте, що чекає на Україну найближчим часом, окрім бойових дій?

Природа постає проти людей. По енергії відчуваються землетруси, пробудження вулканів, можуть бути наводнення, пожежі та навіть нові модифіковані віруси. Земля кричить людям, аби вони змінювалися, духовно розвивалися, жили по совісті та випромінювали світло. Якщо люди цього не усвідомлять та не почнуть змінюватися, природні катаклізми не зупиняться.

І останнє питання до вас, яке цікавить українців: коли помре Путін?

Я вважаю, що його немає в живих вже давно. А от вся ця сатанистська коаліція, яка просто прикривається образом Путіна, може бути скинута вже найближчим часом. Розпад Росії відбувається вже зараз. Важко сказати, скільки часу це триватиме, тому що це може бути як два місяці, так і декілька років. Але цей невідворотний процес вже запущено.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.