facebook

“Ви за*бали, військові”: У західній області чоловік побив військового через місце на парковці. ФОТО

Військовий тиждень тому звільнився у запас із 92-ї бригади ТРО, був на Харківщині.



В Україні стався черговий конфлікт, в ході якого образили військового та ударили його. Цього разу інцидент зафіксували у Чернівцях, там водій вдарив військового через те, що вони не поділили місце для паркування. Про це у своєму Facebook розповів брат військового Олександр Ставчанський.

“Чоловік на машині КІА не поділив стоянку та нецензурними словами образив мого брата, який услід почув слова “Ви за*бали, військові”. Після чого вдарив в обличчя мого брата, та втік з місця пригоди”, – написав Ставчанський.

Сам постраждалий Роман Ставчанський розповів molbuk.ua, що він паркувався біля під’їзду одного з будинків на бульварі Героїв Крут. Було сніжно й слизько, тож коли ззаду під’їхало авто КІА, Роман вийшов і попросив чоловіка, щоб той почекав, доки він припаркується.

Далі й стався конфлікт: водій КІА заявив, що це його місце. Військовий здивовано відповів: невже за рік, поки він служив, можна було вже паркомісце купити.

“Після цього чоловік просто підійшов до мене й кулаком вдарив у ніс. Одразу сів у машину та поїхав”, – стверджує військовий.

Роман тиждень тому звільнився у запас із 92-ї бригади ТРО, був на Харківщині. Він розповів, що поліція вже “взялася” за інцидент, йдеться про дрібне хуліганство, а отже, зловмиснику “світить” лише штраф.

Ставчанський має намір піти на медекспертизу, він підозрює, що чоловік зламав йому носа. У поліції вже знайшли чоловіка, який ударив військового, ним виявився 38-річний чернівчанин.

Згодом у своїй Facebook-сторінці брат постраждалого військового показав, як він стверджує, фото зловмисника:

Читайте також:  Найкращі привітання з Великоднем-2019 у віршах і прозі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.