facebook

“Жертви, удари, загрози”: Таролог Цибульська дала мoтoрошний прогноз для України на квітень

Вона зробила прогноз по регіонах.



Таролог Рубіна Цибульська зробила розклад на картах і розповіла, на що чекає Україну в квітні. Вона зробила прогноз для регіонів нашої країни.

“Найважчий етап в країні вже позаду, і зараз починається новий час, трансформація. Квітень – це час для перебудови в країні у всіх напрямках, які йтимуть не один рік… Цей місяць принесе дуже багато хороших новин… Все готово для переможних дій”, – вважає Цибульська.

За словами таролога, ворог спробує хитрувати. Можливі жертви, окупанти спробують знищувати ресурси. Цибульська стверджує, що ворог вирішить взятися за старе і навіть може влаштувати великий вибух, який нібито призведе до трагедії.

Що чекає на центральну частину України в квітні – думка Цибульської
За словами таролога, на центр України може чекати теракт. Цибульська стверджує, що ворог хоче влаштувати провокації, йому потрібні жертви.

“Показує жертви, поранення, руйнування. Місяць буде несприятливим для центральної частини… Десь навіть може статися щось з водою, підтоплення можливо. Є ризик пошкодження житлових будинків, тобто небезпека для мирних жителів. Повторення ситуації… Можливо, це пов’язано з житловим будинком. Будьте обережні в місцях скупчення людей… Планується якась катастрофа, саме в певний, якийсь знаменний день”, – розповіла таролог.

Прогноз на квітень для південної частини України
Цибульська вважає, що в цій частині країни може трапитися щось дуже несподіване для ворога. Таролог передрікає удари по окупантах. Вона вважає, що будуть хороші новини.

“Наприкінці місяця на нас чекають несподівані, радісні, переможні дії”, – стверджує Цибульська.

Північна частина України – таро-прогноз на квітень
На думку таролога, в північній частині України окупанти можуть спробувати атакувати якимось незвичайним і хитрим способом. Ворожа сила буде впроваджувати якийсь новий план. Цибульська передрікає загрозу.

Читайте також:  Городніченко: санкції серйозно наздоженуть Росію вже через рік

“Руйнування будинків, вогонь, поранення, жертви. Є обмеження для людей, навіть можуть бути проблеми з водою… Загроза з повітря, на жаль, для деяких областей залишається”, – зазначила таролог.

Що чекає на східну частину України-пророцтво Цибульської
Таролог вважає, що в цій частині нашої країни може бути дуже важка обстановка. Ворог нібито готувався до провокаційних маневрів. Можливі удари по будівлях з людьми, стверджує екстрасенс.

“Місяць гарячий. Удари, руйнування, вибухи… Люди ворога щось готують. Готуються до теракту, вибуху, будьте обережними”, – резюмувала Цибульська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.