facebook

Холодна весна? Синоптики розповіли про найближчу погоду

Цього тижня над Україною пануватимуть різні циклони, які принесуть нам опади та контрасти температур.



Найближчими днями в Україні очікується волога погода з помірними та невеликими дощами, подекуди очікується сніг. Місцями на дорогах України буде ожеледиця. Також очікуються пориви вітру та контрастні температури. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, таку погоду зумовлять різні циклони, які пануватимуть над Україною до кінця поточного тижня.

Зокрема, у наступні три доби у західних, Житомирській та Вінницькій областях опади будуть переважно у вигляді снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0°…-6°, в Карпатах до -10°, вдень стовпчики термометрів тут показуватимуть 0°…+6°.

На решті території, за даними Укргідрометцентру, часом буде невеликий, місцями помірний дощ.

У п’ятницю, 7 квітня, в Україні очікуються невеликі дощі, у східних областях – помірні, а на заході країни – з мокрим снігом.

Температура вночі 7 квітня становитиме вже 0°…+6°, у східній частині країни та північних областях повітря прогріється до +3°…+9°, а вдень температура підійматиметься до +7°…+13°.

Дощі, зливи та мокрий сніг – прогноз погоди в Україні тиждень
За даними Погода УНІАН, найближчого тижня на українців чекає дуже мокра погода: по всій країні очікуються дощі, місцями опади будуть сильними та у супроводі мокрого снігу.

Майже увесь тиждень в Україні спостерігатимуться температурні контрасти. Найхолодніше буде на заході, де стовпчики термометрів опускатимуться до +1°…+5°, а найтепліше – на сході, де повітря часом прогріватиметься до +13°…+19°.

Читайте також:  "Весна серед зими": синоптик дав неочікуваний прогноз на січень 2023 року

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.