facebook

На фронті загинули бійці з Франківщини – Юрій Джус та Іван Морощук

Під час виконання бойового завдання 25 березня на війні з російськими окупантами загинув солдат, старший стрілець Іван Морощук, повідомляють у Городенківській громаді.

Іван Морощук народився у селі Голови Верховинського району, мешкав у селі Поточище на Городенківщині.

Захисник поліг у бою поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Іванові назавжди залишиться 40 років.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи”, – йдеться в повідомленні.

Полеглий до мобілізації працював у Загвіздянській сільській раді на посаді головного спеціаліста відділу освіти культури, молоді, спорту та соціальної роботи.
339407036 961921631851831 7653965684877302250 n scaled

Першого квітня 2023 року під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації на території Луганської області загинув житель села Загвіздя, Джус Юрія Ярославовича.

Про це повідомив голова громади Володимир Ружанський.

20 квітня Юрію виповнилося б 33 роки, пише ПІК.

“До мобілізації Юрій працював у Загвіздянській сільській раді на посаді головного спеціаліста відділу освіти культури, молоді, спорту та соціальної роботи. З перших днів повномасштабного вторгнення росії став на захист суверенітету України. Він проявив мужність та віддав своє життя за Україну, за нас з Вами. Вічна слава та пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні.
Про час зустрічі тіла полеглого повідомлять згодом.

Читайте також:  "Ми попереджали": Арестович - про крах російських окупантів у війні з Україною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.