facebook

Долар все нижче і нижче: банки приголомшили новим курсом валют

Українцям розповіли про курс долара у квітні
Як стало відомо нещодавно, що курс долара в Україні й надалі продовжує падати. Хоча знижується він і поступово, проте все ж таки помітно. Докладно про це йдеться на офіційному сайті НБУ.


Отже, наголошується, що станом на 3 квітня в Україні середній курс долара у банках становить 37,50/38 грн (купівля/продаж). Серед великих банків найвищий курс купівлі встановив Укргазбанк (38 грн/$).

Також слід додати, що Райффайзен банк та Укрексімбанк встановили його на рівні 37,70 грн/$. У свою чергу найбільший курс на продаж встановив також Укргазбанк – 38,90 грн/$.

Щодо Ощадбанку, то він встановив курс на продаж на рівні 38,55 грн/$, OTP Bank – 38,50 грн/$, Укрексімбанк та Райффайзен банк – 38,30 грн/$.

Слід додати, деякі великі банки також встановлюють картковий курс, але працює лише з операції купівлі іноземної валюти з наступним внесенням на депозит. Просто так купити валюту на картку не можна.

А ось офіційний курс долара, за даними НБУ, залишається фіксованим. Він складає 36,56 грн.

Щодо того, яким буде курс долара протягом усього місяця, то в Україні найближчими тижнями і, ймовірно, протягом всієї весни він не повернеться до позначки 40 грн/$, “стелі” стане курс 39 грн/$.

Як повідомляють банкіри, що за їхніми підрахунками, у квітні курс долара коливатиметься в межах 37,8-39 грн. Про це свідчать “усереднені” прогнози директора департаменту казначейства Cominbank Германа Марченка та дилера департаменту глобальних ринків ОТП Банку Антона Курінного.

Читайте також:  Хабарник Жовнір розплакався та розкаявся в суді

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.