facebook

У Хмельницькому священики УПЦ МП напали на військового – поліція стала на бік церкви: відео

У Хмельницькому московські попи побили добровольця ЗСУ, який з перших днів захищав Україну – він запитав у храмі, скільки ще людей має загинути, щоб віряни перестали ходити до священнослужителів московського патріархату.

Відео інциденту опублікував депутат обласної ради Віктор Бурлик.

За його словами, на відео військовий Артур Ананьєв, який служив на фронті у складі 19 стрілецького батальйону, де отримав контузію та черепно-мозкову травму.

“Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він САМ пішов в московський храм щоб задати питання “Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат????””, – написав депутат.

Після цих слів, як видно на відео, священники накинулися на військового та почали лупцювати, намагаючись виштовхати його з храму. Окрім цього також чути, як деякі відвідувачі церкви підтримують напад на військовослужбовця та неправомірні дії священників.

Небайдужі викликали поліцію, яка затримала військового по статті 173 (Дрібне хуліганство), чим надзвичайно обурився депутат.

“Мені гидко що в моєму рідному місті поліція кришує МосПархат, коли по всій країні правоохоронці відкривають справи по ДержЗраді московських попів. Обличчя прихожан теж показане, всі спостерігали як мордували військового, який захищав Україну та ризикував своїм життям”, – наголосив Бурлик.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України повідомила про підозру митрополиту за двома статтями – розпалювання міжрелігійної ворожнечі (ст. 161) та виправдання збройної агресії Росії (ст. 436).

Читайте також:  Поліцейські взялися штрафувати франківських авторагулів (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.