facebook

Під час застілля чоловік до смeртi зaбив подругу знайомого

У польському Хожуві під час застілля 32-річний чоловік до смерті забив 59-річну співмешканку свого знайомого. Смерть жінки її співмешканець помітив лише вранці.



Про це повідомляє inPoland.

Вночі 25 березня компанія знайомих розпивала у квартирі алкогольні напої. За столом було четверо людей: 53-річний господар, його 59-річна співмешканка, їхній 44-річний друг і 32-річний чоловік.

В якийсь момент між жінкою та новим знайомим виникла бійка. Молодик бив жінку, а коли її співмешканець намагався зупинити все, то теж отримав.

Шум і сварку у квартирі почула сусідка, яка прийшла до помешкання та намагалася заспокоїти агресивного чоловіка, але той побив і її. Молодик почав погрожувати розправою усій компанії, якщо хтось із них звернеться до поліції чи викличе швидку допомогу.

Потім скандал закінчився, а самі чоловіки повернулися за стіл. Тільки наступного господар квартири зрозумів, що його співмешканка мертва. Тож він зателефонував до поліції.

Суд відправив за ґрати зловмисника на три місяці за підозрою у вбивстві. Відтак, йому може загрожувати довічне ув’язнення.

Читайте також:  Холоднокровне вбивство вразило Україну: чоловік жорстоко розправився з власним сином, фото 18+

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.