facebook

“Почнеться небезпечний ретроградний Меркурій”: Астролог розповів, що чекає кожного в квітні

За словами Влада Росса, з 3 квітня по 11 червня Меркурій буде перебувати в знаку Тельця.



21 квітня Меркурій стане ретроградним і буде таким залишатися до кінця місяця. Як каже астролог Влад Росс в інтерв’ю Главреду, статичність і ретроградність цієї планети в другій половині квітня буде повертати нас до подій минулого.

“Весь цей час Меркурій буде “гуляти” по знаку грошей – Тельцю. Це сповільнить наші думки, зробить їх більш спокійними і серйозними. Можна буде поміркувати над подіями сьогодення або минулого, продумати важливі слова, які давно хотіли сказати, повернутися до недороблених справ. Все це може успішно відбуватися в третій декаді місяця”, – говорить астролог.

3 квітня – 11 червня Меркурій буде перебувати в знаку Тельця.

“Саме в цей час можуть лопатися банки і може впасти світова фінансова система. Провісник цього – крах швейцарського банку Credit Suisse, а також американського банку, пов’язаного з новими технологіями. Банкопад можливий якраз на ретроградному Меркурії при його русі по знаку Тельця. А після затемнення 20 квітня може несподівано вибухнути і світова фінансова криза”, – говорить Росс.

Росс зазначає, що фінансово впасти в період з 3 квітня по 11 червня може Китай.

“При цьому я не бачу ознак того, що будуть валитися українські банки. А ось із західних банків Євросоюзу і Сполучених Штатів гроші краще вивести. Але головне – забрати гроші з банків Китаю, оскільки ця країна може взагалі фінансово впасти в період з 3 квітня по 11 червня. В кінці весни або на початку літа можливий жорсткий дефолт Китаю. Втім, зірки схиляють, але не зобов’язують, проте все йде саме до цього”, – говорить Росс.

Читайте також:  "Настане його кінець": астролог назвав місяць смерті Путіна

На ретроградному Меркурії краще не метушитися, не відкривати нові фірми, не запускати новий бізнес.

“Зате це буде гарний час, щоб повернути борги, зокрема, це сприятливий час для сплати боргів мільярдерами РФ і вкладення грошей у відновлення України”, – додав астролог.

Найважливіші астрологічні події квітня
Меркурій в Тельці – 3 квітня Меркурій перейде в знак Тельця. “Це буде хороший період для важливих покупок того, що послужить тривалий період часу, особливо для покупки землі”, – каже Росс.

3-10 квітня можна купувати:

нерухомість,
землю,
дорогоцінні камені,
ювелірні вироби.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.