facebook

Окупант застрелив українку через ревнощі

В Україні ідентифікували російського військового, який вбив мирну жительку під час окупації міста Ізюм Харківської області, пише УНІАН.



Як повідомляють в Харківській обласній прокуратурі, ним виявився заступник командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовець 245-ого гвардійського мотострілкового полку ЗС РФ. Йому заочно повідомили про підозру за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Встановлено, що у травні російські окупанти залицялись до 36-річної місцевої жительки, однак вона не відповідала їм взаємністю. Тоді вони почали обіцяти, що заберуть її до РФ задля “кращого життя”. 2 червня жінка підійшла до штабу російських військовослужбовців, щоб “зловити” WI-FI та зателефонувати своєму брату з Івано-Франківської області.

“Зі штабу вийшов російський військовий, який ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у РФ. Проте в той день ревнощі перейшли всі межі: він вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу потерпіла померла”, – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Читайте також:  ЄС має намір запровадити Covid-паспорт: як це вплине на безвіз з Україною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.