facebook

Це буде кінець війни: У квітні відбудеться низка нeщасть і Україна завдасть найпотужнішого удару

Астролог поділився, що має відбутися у квітні на фронті та в Росії.



Не лише військові експерти, а й астрологи діляться своїми баченнями, що має відбутися на фронті, скільки триватиме війна, коли та чим закінчиться. Своїм прогнозом поділився астролог Алакх Ніранджан, відео доступне TikTok.

Він почав зі слів, що як і передбачав раніше, РФ атакує і зазнає втрат, а ЗСУ тримають удар і вистояли. Таким прогнозом, судячи зі слів ведучої, експерт ділився ще перед настанням 2023 року.

Тепер же ведуча вирішила поцікавитися, чого варто чекати у квітні на тлі заяв та очікування контрнаступу ЗСУ цієї весни.

Астролог, відповідаючи на це питання, заявив, що ще рік тому він прогнозував, що саме у квітні 2023 року буде контратака з боку ЗСУ.

За його прогнозом, буде багато втрат та трагедій, але таким шляхом відбудеться очищення держави. Планети так розташовані, що буде війна, боротьба та у фіналі перемога.

Ніранджан із впевненістю зазначив, що для нашої країни це все чітко прописано. Він не має сумнівів у тому, що все відбудеться саме так.

Зараз Україна проходить шлях хворобливого очищення від ілюзій, ми переможемо зовнішнього ворога, але ще переможемо і ворога внутрішнього.

Рух до цієї перемоги розпочнеться саме у квітні, прогнозує астролог.

У квітні Юпітер перейде у сузір’я Овна, він візьме Україну під захист. Тобто станеться ситуація з точністю навпаки.

Якщо зараз Україною “їдуть”, то вже скоро з наступного місяця ми вже матимемо таку силу проти ворога.

Також відбудеться коридор сонячних та місячних затемнень наприкінці квітня або на початку травня і він буде набагато сприятливіший, ніж той, що був восени та приніс узимку стільки бід нашій країні та горю.

Читайте також:  Коли завершиться війна в Україні: Прогноз найвідомішої карпатської мольфарки

Тому у квітні астролог прогнозує, що ЗСУ здобудуть якусь значну перемогу, потім настане час змін та переговорів.

Також експерт вважає, що у квітні Росії чекає якась низка нещасть, якісь будуть загибелі, хвороби керівників чи фінансові втрати, вони вселять відчуття невпевненості у росіян.

На цьому фоні Україна завдасть найсильнішого удару, від якого просто “знесе” на тимчасово окупованих територіях України окупантів.

Але це ще не буде повною перемогою, а новий етап, коли доведеться домовлятися. Обговорюватиметься не лише те, як країна-агресор виведе добровільно свої війська з наших земель, а й виплата компенсації нам.

У цей час Україна може формально вступити до якогось союзу. У другому півріччі буде відновлення країни. З листопада, коли прийде Меркурій, переговори мають завершитись.

Астролог вважає, що кінець 2023 та початок 2024 року ознаменуються не лише поверненням територій, а ще й створенням нових, вступом до якогось союзу.

Остаточна перемога чекає на українців у 2024 році й водночас відбудуться зміни держави в цілому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.