facebook

На війні загинули бійці з Івано-Франківщини Іван Белей та Юрій Овчаренко

У російсько-українській війні загинули бійці з Івано-Франківщини Іван Белей та Юрій Овчаренко. Про смерть земляків повідомили на Facebook-сторінках Солотвинської селищної ради та голови Долинської громади Івана Диріва.



Іван Белей народився у 1977 році, проживав у селі Кричка. Мобілізувався у Збройні сили України у вересні 2022 року. Чоловік служив у 79 окремій десантно-штурмовій бригаді.

Військовослужбовець загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.

“Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття родині полеглого бійця. Це — невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо. Вічна слава і пам’ять захиснику України”, — ідеться у дописі.

Юрій Овчаренко народився 5 серпня 1979 року, мешкав у Долині. Його призвали на військову службу 2 березня 2022 року. Боєць був старшим сержантом кулеметного взводу стрілецького батальйону 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Від 7 січня 2023 року Юрій Овчаренко вважався зниклим безвісти. Загинув від поранення, отриманого поблизу села Яковлівка Бахмутського району на Донеччині.

Тіло військовослужбовця зустрінуть у Долині 1 березня орієнтовно об 11:00. Чин похорону відбудеться 2 березня об 11:00.

Читайте також:  Іран може надсилати Росії додаткові дрони-камікадзе – Блінкен

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.