facebook

Секс-скандал з російським генералом: в мережу “злили” інтимне листування з коханцем (фото)

Компромат з’явився за кілька годин після резонансного відео.

Секс-скандал за участю російського топ-генерала Олександра Матовнікова триває. У мережу “злили” його інтимне листування із партнером.

Фрагменти листувань нібито Матовнікова з його секс-партнером з’явилися у Телеграм-пабліках. Коханець відправив генералу свою оголену світлину, на що отримав хтивий коментар.

З огляду на інтерфейс, генерал листувався з коханцем в Instagram у день закоханих – 14 лютого. Матовніков попросив коханця написати йому пізніше, адже у нього ще “нарада та доповідь першому”. На це коханець відправив йому своє фото.



“М-м-м, припини, мені ще працювати”, – написав генерал та відправив емодзі поцілунку.

Скандал з Матовніковим
Вчора у мережу “злили” інтимне відео російського генерала Олександра Матовнікова, на якому він продемонстрував свої “хореографічні навички”.

Матовніков – заступник головнокомандувача Сухопутних військ, колишній повноважений представник Путіна. Наразі він є старшим оперативної групи Сухопутних військ Збройних Сил РФ у Білорусі.

На кадрах видно, як генерал Матовніков демонструє на відео свої геніталії та розмахує ногами в еротичному танці. Невідомо, кому присвячено це інтимне відео, але воно з’явилося після вибухів на білоруському аеродромі “Мачулищі”. Знищено російський ДРЛО. За це відповідає особисто Матовніков.

Читайте також:  Підліток убив усю свою сім'ю і наклав на себе руки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.