facebook

Пекло в Бахмуті: Генерал Сирський попередив про дуже важке становище

Складна ситуація в Бахмуті – що відомо.

На фронті продовжуються жорсткі бої. Особливо непроста ситуація на Донецькому напрямку, а зокрема в Бахмуті. Ситуацію прокоментував генерал-полковник Олександр Сирський.

За словами командуючого Сухопутними військами ЗСУ, зараз ситуація в районі Бахмута дуже напружена. Сирський зазначив, що попри величезні втрати російських військ ворог кинув у наступ найбільш підготовлені підрозділи “Вагнера”: вони намагаються прорвати оборону ЗСУ та оточити місто.

“У боях за Бахмут наші воїни демонструють багаточислені приклади стійкості, мужності та героїзму”, – додав генерал.

Також раніше ситуацію коментував заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов. Він зазначав, що у російських військ втрати під Бахмутом величезні, а “вагнерівців” живими назад ніхто не пускає.

Варто також нагадати, що нещодавно в мережі показували відео, яке зробили в Бахмуті. Саме так виглядає місто після чисельних обстрілів росіян:

Слід нагадати, що українці можуть допомагати армії через застосунок “Дія”. Наприклад, жителі тимчасово окупованих територій можуть скористатися функцією “єВорог” та повідомляти про переміщення ворожої техніки.

Також в застосунку “Дія” можна допомагати армії фінансово. Наприклад, придбати “військові облігації”: вони працюватимуть як депозити, а кошти будуть спрямовані на підтримку наших воїнів. Також в розділі “Послуги” можна обрати “Допомога армії”, а там – задонатити на “Армію дронів”. На сьогодні українці зібрали вже понад 500 мільйонів гривень.



Читайте також:  Залишилися дружина та четверо дітей: У Бахмуті загинув розвідник з Івано-Франківщини Юрій Молдавчук

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.