facebook

“Я втратив зір“: Володимир Зеленський заявив про серйозні проблеми зі здоров’ям

Володимир Зеленський заявив про проблеми зі здоров’ям. У 45-річного президента України різко погіршився зір.



Глава держави дав інтерв’ю відомому журналісту Дмитру Комарову у рамках зйомок його авторського проекту “Рік”. Відеопроект представлений на YouTube. Володимир Зеленський поспілкувався з телеведучим про повномасштабне вторгнення російських окупантів та мужність наших воїнів й громадян України.

Лідер українського народу та відомий телеведучий поспілкувалися у поїзді. Зеленський та його співрозмовник вирішили перекусити. Президент спробував прочитати напис на пакетику чаю, але примружився та зізнався, що не може цього зробити.

Виявилося, що Володимир Олександрович став дуже погано бачити. Він пояснив, що разом із командою багато місяців працював при поганому освітленні. Охоронці просили використовувати менше світла, що вплинуло на зір Зеленського.

“Нічого не бачу, хоч убий. Я втратив зір – це фізично. А, навпаки, вважаю, що людей “бачу”. А потім зір трішки погіршився”, – поділився Верховний головнокомандувач ЗСУ.

Комаров поцікавився, чи використовує Володимир Зеленський лінзи для корекції зору. Той відповів заперечно.

“Я читаю в окулярах. Тепер так”, – наголосив президент.

Читайте також:  – Чyла, Катю? Стефко зі своїм іспaнським кохaнням пpиїхав. Вона зарoбітчанка з сусідньої області. Мoже до вaс нaвiдається

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.