facebook

Відомий стан травмованих пасажирів автобуса, що перекинувся на Тернопільщині

У ДТП за участі рейсового автобуса, який віз пасажирів, четверо людей травмовані, одна з них у важкому стані після аварії, яка сталася на Тернопільщині. Поблизу села Стара Брикуля Микулинецької громади перекинувся автобус, який їхав з Буковелю. Про це повідомив начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.

“В результаті ДТП загинуло троє людей, четверо отримали травми. На час ДТП в автобусі було 34 пасажири”, – каже Олександр Богомол.

Трьох людей госпіталізували в Теребовлянську лікарню, каже медичний директор закладу Богдан Куліковський. За його словами, двоє з них в стані середньої важкості, їх перевели в хірургічне відділення, ще одній травмований надали допомогу та відпустили лікуватися за місцем проживання. Куди госпіталізували четвертого травмованого, медики не повідомляють.



Нагадаємо, аварія трапилася вчора близько 22:30 на дорозі “Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль”. За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Чоловіка затримали та взяли в нього зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо, водій був тверезим, розповів Олександр Богомол. За його словами, розпочали кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель декількох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також:  На Прикарпатті поліція розшукала водія, який на смерть збив неповнолітнього і втік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.