facebook

Росія змінила тактику ракетних ударів: що потрібно знати

Росіяни змінюють тактику ракетних ударів. Спочатку йде розвідувальна атака за допомогою аеростатів з відбивачами, як тільки “куля” заходить у зону дії наших систем ППО, лінзи на відбивачі посилюють сигнал, за рахунок чого “куля” на екрані бачиться “справжньою” метою.



Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ Роман Світан в ефірі Апостроф TV.

Система ППО з пасивного спостереження перетворюється на активний режим, ворогові простіше стає вирахувати її місцезнаходження і потім коригувати пуски ракет і дронів.

“Сьогодні нічна атака вже була в такому “форматі”. Судячи з активності росіян, у них дійсно проглядається нестача ракет. Але за рахунок використання хибних цілей та розвідувальних атак “кулями” росіяни можуть здійснювати ракетні удари частіше, але меншою кількістю ракет”, – зазначив він.

За словами експерта, Росія за добу виробляє 1-2 ракети, і запас повністю у них не вичерпається. Все залежить від частоти ракетних атак. Можуть запускати по парі ракет на день, а можуть, як минулої ночі, давати “середній” залп, який буде рівно в половину менший за звичайну “велику” атаку в 70-80 ракет.

Як повідомляв “Апостроф”, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що з огляду на любов Путіна до сакральних дат, Росія, ймовірно, влаштує чергову масовану атаку на Україну в річницю повномасштабного вторгнення 24 лютого – наша країна готова дати гідну відповідь.

Читайте також:  У березні-квітні буде дуже сильно трусить всю Україну: окупанти запустять наймасштабнішу спецоперацію у світі — СБУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.