facebook

Домовитися не вийде: Почало збуватися пророцтво карпатського мольфара Нечая на 2023 рік

Незабаром мине рік, як в Україні триває повномасштабна війна. За цей час багато астрологів, тарологів та іншого роду експертів-езотериків давали свої прогнози щодо того, коли вона закінчиться.
Ще задовго до військового вторгнення росії у 2022 році, про нинішні події говорив відомий карпатський мольфар Нечай. Що він передрікав, зокрема і на 2023 рік, розповідає telegraf.


Більш як 12 років тому мольфар сказав, що буде війна, але все пройде так, як заплановано. За його словами, з путіним намагатимуться домовитися, але це дуже лукава людина, яка постійно вдає, що нічого не розуміє. Втім, і на нього знайдеться своя сила. При цьому, як говорив Нечай, якщо кривавий кремлівський диктатор не поступиться, то буде велика біда. Про що конкретно йдеться — невідомо, цього карпатський мольфар уточнювати не став. Оскільки цей прогноз вважають таким, що стосується саме 2023 року, є вірогідність, що “приберуть” главу кремля вже скоро.

“Страшне пророцтво” мольфара Нечая долю України
Ще в 2009 році відун говорив, що Україну чекає розкол. Звісно, багатьох ці слова налякали. Однак Нечай заспокоїв, додавши, що це буде тимчасове явище і вже незабаром країна відновиться. Причому це буде абсолютно нова держава, з якої почнеться відродження іншого світу [є імовірність, що під “розколом” мається на увазі утворення псевдореспублік Л/ДНР та окупація Криму, а також тимчасове захоплення рф інших регіонів України — ред.]

Після того, як усе закінчиться, українці ще довго згадуватимуть цей важкий час, переказуючи один одному. І вже ніколи стосунки з росіянами не будуть такими, як раніше, казав мольфар.

Щодо конкретної дати звершення війни в Україні, то її провидець не називав. Інші експерти-езотерики, нагадаємо, переважно говорять саме про 2023 рік.

Читайте також:  Старшокласник помер після святкування випускного

Хто такий карпатський мольфар Нечай?
Його звали Нечай Михайло Михайлович. Цей чоловік народився на Івано-Франківщині ще у 1930 році — у звичайній робітничій сім’ї. Сам він казав, що відчув цілющі сили у 8 років — тоді, мовляв, вже вмів зупиняти кров.

Справжню популярність ця людина здобула у 1989-му, коли до нього надійшло офіційне запрошення від влади міста забезпечувати гарну погоду під час проведення фестивалю “Червона рута”. Хай там як, а погода тоді дійсно була кепська і, як кажуть люди, він буквально руками розігнав хмари.

Помер Нечай 14 липня 2011 року, причому досить трагічно. Він передбачив власну смерть і знав, що його прийдуть вбивати, проте все одно впустив свого вбивцю у дім.

Михйло Нечай – що відомо про карпатського мольфара
Народився у робітничій сім’ї. Закінчив полкову школу в Умані, після чого два роки прослужив у радянській армії (у Вірменії та Грузії). Мешкав у Верхньому Ясенові (Івано-Франківська область).

Нечай називав себе нащадком брацлавського полковника Данила Нечая. За його словами, вже у вісім років відчував у собі чудодійну силу і вмів зупиняти кров. Став відомим в Україні після того, як 1989 року на першому фестивалі «Червона рута» у Чернівцях мольфар отримав офіційне запрошення від влади забезпечувати гарну погоду впродовж свята. Крім того, до Михайла Нечая їздив режисер Сергій Параджанов перед зйомками свого відомого фільму «Тіні забутих предків», щоби мольфар розповів про самобутність Гуцульщини і специфіку гуцулів. Актора Івана Миколайчука пан Михайло вчив грати на дримбі. Михайло був керівником фольклорно-етнографічного народного ансамблю, сам виготовляв дримби.

У березні 2010 року Нечай отримав звання Заслуженого працівника культури за понад сорокарічну роботу керівником аматорського ансамблю дримбарів «Струни Черемоша».

Читайте також:  «Я общаюсь на русском!» - касир ТЦ відмовляється спілкуватись українською. Відео

У 2007 і 2009 роках студія «Ієрогліф» зняла про Нечая два фільми «Мудрість карпатського мольфара».

У Нечая було два сини. Старший Іван служив у ракетних військах. Опромінився і помер від раку. Другий син, Михайло Нечай, працював заступником голови Верховинської РДА.[6]

Смерть Нечая
Уранці 15 липня 2011 року Нечая було вбито у власному домі. За словами очевидців, чоловік, що намагався два дні потрапити на прийом до мольфара, опинившись наодинці з Нечаєм, зарізав його. Коли після цього він спокійно вийшов із кімнати, то сказав людям, які очікували в черзі, щоби деякий час не заходили туди.

Особу підозрюваного з’ясували при проведенні оперативно-розшукових заходів у селі Верхньому Ясенові. Увечері 15 липня 2011 року працівники Івано-Франківської міліції затримали підозрюваного у вбивстві. Задля розкриття вбивства було залучено понад сто правоохоронців, які впродовж дня прочісували місцеву територію. Підозрюваного затримали в лісовому масиві біля села Буковця на відстані шести кілометрів від місця скоєння злочину. Ним виявився психічно хворий 33-річний чоловік, що раніше вже був засуджений за вбивство жінки. Після звільнення лікувався від шизофренії.

Згідно з попередніми показаннями затриманого, він убив Михайла Нечая за те, що той не сприймає і не поважає обряди і норми традиційного християнського віросповідання, а сповідує язичництво.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.