facebook

Воював ще в АТО: на фронті загинув прикарпатський військовий Ярослав Залипка

На війні загинув Ярослав Залипка.



Про це пише “Галицький кореспондент”, з посиланням на Рогатинську МТГ.

Напередодні 24 лютого Ярослав Залипка отримав важку травму. Проходячи тривале лікування, старався якнайшвидше стати на ноги.

«Якби не травма, я з першого дня був би там, зі своїми…», – постійно казав він рідним, відколи почалось повномасштабне вторгнення.

З 27 березня 2018 року до квітня 2021 року брав безпосередню участь в Антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил на території Донецької і Луганської областей.

5 червня 2022 року старший матрос Ярослав Залипка з м.Рогатина повернувся на передову. У складі гранатометного відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти виконував бойові завдання у Бахмуті, Водяному.

7 лютого у Донецькій області обірвалося життя Ярослава.

Ярослав Залипка народився у м.Рогатині (16.01.1981 р.). Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Відтак здобув освіту у Рогатинському державному аграрному коледжі за спеціальністю «зоотехнік». З червня 1999 року до жовтня 2000 року пройшов строкову службу. Його життя не було легким – війна, трагічна втрата доньки. У мирний час працював в Україні та за кордоном.

“Радів успіхам донечки Діанки, будував сімейні плани на майбутнє, але війна написала свій жорстокий сценарій. Не стало сина, батька, чоловіка і брата… Не стало нашого Захисника”, – йдеться в дописі.

Читайте також:  "В окупантів — паніка": Жданов розповів про успіхи ЗСУ на двох напрямках

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.