facebook

“Ви гірше за *рків”: в мережі бурхливо реагують на новий пост Лорак

Зрадниця звернулася до фанатів і отримала чимало критики.



Зрадниця Ані Лорак викотила новий пост у своєму Instagram. Судячи з усього, співачка хотіла отримати схвалення, але замість цього нарвалася на критику.

Так, Лорак подякувала за підтримку, яку вона нібито отримує від фанатів. Зрадниця продовжує мовчати про повномасштабну війну в Україні і не каже, що це РФ напала на нашу країну, натомість вона продовжує записувати пісні та готувати новий альбом.

Однак у коментарях Лорак нагадали про її лицемірство. Співачці порадили поїхати з концертом до Бахмута, а також написали про її продажність.

Реакція користувачів на новий пост Лорак
“Любили Ані Лорак всією сім’єю і на концерт ходили, але ця співачка зробила глибоку помилку, не підтримавши свою батьківщину, тепер важко доведеться повертати довіру українців. А співачка шикарна була”
“Зовнішність – ніщо без внутрішньої краси. А душа у вас потворна, Кароліночка. Будувати свій бізнес і танцювати “на кістках” – скільки для цього потрібно мати нахабства і цинізму? Невже можливість писати свої третьосортні пісні в Росії коштувала того, щоб продати батьківщину?”
“Погано ти бачиш і помічаєш”
“Мовчання про війну – це ще гірший злочин! Криваві рублі вже геть затьмарили вам розум і свідомість. Ви гірша за *рків, які щодня вбивавають мирних українців! Чи не мучить вас совість, коли ви лягаєте спати? Жахи не сняться?”.

Крім цього, в коментарях з’явилися здогади про те, що Лорак “чистить” коментарі і видаляє критику, адже образи на адресу зрадниці швидко “зникають” з її сторінки. На думку користувачів, співачці не вдалося відмовчатися, адже тепер їй ніколи не забудуть те, що вона зрадила свою країну.

Читайте також:  Ані Лорак і Мурат Налагоджуючи разом відвели дочку в перший клас (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.