facebook

Окупанти наступають із трьох напрямків: у міноборони Британії показали нову карту бойових дій в Україні

Міністерство оборони Сполученого Королівства оприлюднило нову карту бойових дій у російсько-українській війні (на 23 січня 2023 року). У британському МО визначили три основні напрямки атак окупантів.

Війна в Україні


Усі райони, у яких ЗС РФ намагаються просуватися, розташовані на Донбасі. Відповідні дані МО Великобританії оприлюднило на сторінці Twitter.

Генштаб Збройних сил України вранці 23 січня повідомив, що противник продовжував наступ на Бахмутському напрямку, а також безуспішні спроби – на Лиманському, Авдіївському, Запорізькому.

Останній напрямок на карті міноборони Великобританії навіть не позначено.

Карта бойових дій в Україні

За даними ГШ ЗС України, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах н. п. Стельмахівка та Новоселівське Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Білогорівка, Парасковіївка, Бахмут, Ступочки, Новобахмутівка, Первомайське та Мар’їнка Донецької області.

За минулу добу (22 січня) українські воїни “демілітаризували” ще 720 окупантів. Загалом на 334-у добу повномасштабної війни втрати особового складу армії РФ досягли 121 480 військовослужбовців. Детальну статистику можна знайти за посиланням.

Читайте також:  Передбачення на квітень: Що очікувати від України за прогнозом топових астрологів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.