facebook

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними 21-22 січня

Цьогорічні вихідні однаково добре підходять як для роботи, так і для відпочинку, але для активної діяльності нам може просто не вистачити сил, тому краще присвятити час їх відновленню.



Зміст
Близнята (22.05 – 21.06)
Діва (22.08 – 23.09)
Терези (24.09 – 23.10)
Дні 21 та 22 січня перебувають на стику двох місячних місяців, тому енергетика цієї доби слабка – небажано планувати на цей час реалізацію серйозних проєктів, навіть якщо вони стосуються вирішення господарських питань, краще присвятити його відпочинку та релаксації. Кому пощастить цими днями?

Субота, 21 січня, – день складний і неоднозначний: від самого ранку над нами згущуватимуться енергетичні хмари, що викликають дратівливість із будь-якого – навіть незначного – приводу. У такий час астрологи рекомендують тримати під контролем емоції, менше спілкуватися з оточенням та без особливої необхідності не залишати стіни рідного дому. Головне в цей час – утриматися від можливих конфліктів, тоді вже в другій половині дня настане емоційний перелам – негатив зміниться на позитив. Щоправда, сил на активні дії майже не залишиться, але й потреби у них, найімовірніше, не буде – вечір суботи бажано провести у спокійній розслаблювальній атмосфері за читанням гарного роману чи переглядом нового серіалу.
У неділю, 22 січня, сил – як фізичних, так і моральних – додасться, але витрачати їх на серйозні справи, як і раніше, не слід – таки на календарі вихідний, який краще витратити на приємніші заняття. Якщо ж сидіти склавши руки виявиться зовсім несила, можна зайнятися складанням планів на майбутнє – можна і потрібно ставити перед собою амбітну професійну мету.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнята отримають масу підстав для задоволення себе: потенційні роботодавці гідно оцінять їхні професійні досягнення і зроблять — нехай поки що і неофіційно — дуже цікаву пропозицію. Прийнявши її, представники знака зможуть не лише реалізувати свій творчий потенціал та амбіції, а й непогано заробити, що для них не менш – а можливо, й важливіше.

Читайте також:  На Донеччині жінка побила 3-річну доньку: дитину госпіталізували

Діва (22.08 – 23.09)
Дівам зірки приготували зустріч із людиною з минулого, з якою вони не бачилися дуже давно, що не заважало їм увесь цей час думати про неї. Побачення виявиться приємним у всіх сенсах: по-перше, співрозмовникам буде про що згадати, а по-друге, з’ясується, що у взаєминах рано ставити крапку – велика ймовірність того, що вони продовжаться, до того ж із набагато більшим успіхом, ніж раніше.

Терези (24.09 – 23.10)
Терезам пощастить в особистому житті, яке в цей час вийде на перший план. У взаєминах із коханою людиною – особливо на першій їх стадії – важливо не робити різких рухів і не форсувати події, це може налякати партнера. Представники знака, які інтуїтивно прийшли до цієї мудрості, можливо, саме в цей час отримають подяку від долі – наприклад, пропозицію руки та серця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.