facebook

Внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинув міністр внутрішніх справ, його перший заступник та держсекретар МВС

Сьогодні, 18 січня, у Броварах на Київщині біля території дитячого садка впав гвинтокрил після чого спалахнула пожежа. За інформацією Національної поліції на борту вертольоту знаходилося керівництво міністерства внутрішніх справ (МВС) – міністр МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також наразі відомо про 18 загиблих, з них троє дітей та 22-ох постраждалих.

Про це KВ стало відомо з повідомлення голови Національної поліції Ігоря Клименка.

“Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар”, – повідомив Клименко.

Всього наразі відомо про 18 загиблих, з них 3 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. 22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події.

Зазначимо, що міністром внутрішніх справ з 16 липня 2021 було обрано Дениса Монастирського (на колажі ліворуч). Першим заступником міністра МВС є Євгеній Єнін (на колажі праворуч).



Нагадаємо, сьогодні, 18 січня, у Броварах на Київщині біля території дитячого садка впав гвинтокрил після чого спалахнула пожежа. Наразі причини падіння невідомі.

Очільник Головного управління Нацполіції в Харківській області повідомив, що вже виїхав зустрічати тих, хто був на борту гвинтокрила.

Трагічне падіння гелікоптера в Броварах обросло новими подробицями. Як виявилося, борт з керівництвом Міністерства внутрішніх справ прямував до Харківської області.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко та зазначив, що вчора, 17 січня, і сьогодні зранку говорив зі всіма, хто був на борту, та виїхав їх зустрічати.

“Сьогодні я мав зустріти, мав потиснути руки, мав… побачити не тільки керівників, ні, – друзів, яких поважав, яких чекав”
, – зазначив він.

Читайте також:  “Жінка перевдягала доньку і…”: У квартирі знайшли мертвими молоду маму і її 6-річну донечку. Подробиці з Коломиї

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.