facebook

Мряка, мокрий сніг, дощ та ожеледиця: синоптик прогнозує зміну погоди в Україні

За прогнозом Ігоря Кібальчича, опади в Україні очікуються найближчими вихідними.



Завтра в Україні очікується суха погода, а на вихідних продовжитьсся потепління, проте воно супроводжуватиметься опадами та ожеледицею на дорогах. Такий прогноз до кінця тижня оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

Погода 13 січня
У п’ятницю, за прогнозом синоптика, опадів в Україні не передбачається. Вітер буде південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі у північних, центральних та східних областях ще сягатиме -11…-6 градусів, а вдень повітря прогріється до -5…0 градусів. На решті території вночі буде -6…-1, вдень -2…+3. У південних областях та на крайньому заході вдень потеплішає до +1…+6 градусів.

Погода на вихідні
14 та 15 січня в Україні продовжиться поступове підвищення температури, каже синоптик. За його прогнозом, вночі буде до -7…-2, а вдень до -4…+1. У західних та південних областях протягом доби 0…+5.

“Пройдуть невеликі опади у вигляді мряки, мокрого снігу та дощу. На дорогах місцями утримається ожеледиця”, – попередив синоптик.

Швидкість вітру на вихідних очікується на рівні 5-10 м/с.

Потепління в Україні
В Україні після морозного періоду очікується потепління. За словами синоптика Наталки Діденко, підвищення температура почнеться з 13-14 січня завдяки надходженню до України атлантичного повітря. За її даними, по всій країні очікується плюсова температура.

Про аномальне потепління посеред січня каже й народний синоптик Станіслав Щедрін. За його даними, температура в Україні підвищуватиметься до +8…+10 градусів.

Читайте також:  Лікар назвав дату, коли в Україні закінчиться пандемія коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.