facebook

Під Бахмутом у боях з окупантами РФ загинув волонтер і захисник України Денис Галушко

У своєму останньому посту український боєць та волонтер Галушко просив у Бога душевного спокою, прийняття того, що не можеш змінити, відваги та терпіння.

Денис Галушко погиб в боях с оккупантами под Бахмутом

 

На війні Росії проти України в боях під Бахмутом у Донецькій області загинув український військовий, волонтер Денис Галушко. У своєму останньому пості він просив у Бога душевних сил, відваги і терпіння.

Про загибель бійця на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив український адвокат і доброволець Масі Найєм. Він попросив підтримати батька героя Олександра Васильовича.

“Під Бахмутом загинув наш друг, Денис Галушко. Хто знав його – напишіть пару слів підтримки батькові, Олександру Васильовичу. Зараз у нього сиджу, йому важко. Денис загинув героєм”, – написав Найєм.

 

Журналістка 1+1 Наталія Нагорна написала про те, що люди сумують за Денисом. Він загинув героєм.

“І от людина пише пост і не знає, що він – останній. Моя стрічка у соцмережах тужить за Денисом. І кожен пише, що загинув Героєм. Світла пам‘ять воїну”, – сказала Нагорна.

 

Денис Галушко у своєму останньому пості просив у Бога душевного спокою і сил “прийняти те, що не можу змінити, сміливості змінити те, що можу”.

“Прийшов “мінус” і тепер всі хто під Бахмутом в буквальному сенсі розуміють фразу “вгризатися в землю”

Боже, дай мені душевний спокій Прийняти те, що не можу змінити, Відвагу змінити те, що можу.

І мудрість відрізнити одне від другого. Жити нинішнім днем, Радіти кожній миті, Вважати незгоди…”, – писав Денис.



 

Висловив свою скорботу і знайомий Дениса Сергій Бистров. Два дні тому він спілкувався з Галушком і хотів зустрітися.

Читайте також:  За добу в АТО загинули 2 українських військових, 10 поранені

“Позавчора ти питав у мене паролі, бо їхав у мої краї, збирались зустрітись, але щось не зрослося, я поїхав на передову, ти також був заклопотаний! 16 годин тому ти написав пост…… свій останній пост, і зараз прочитав у Masi Nayyem, що ти загинув! До зустрічі Брате, дякую за справжність! Вічна пам’ять! Спочивай з миром! Ти жив по-справжньому, і загинув як Герой”, – написав Сергій Бистров.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.