facebook

Росія знову може вторгнутися в Україну через Білорусь на «річницю» невдалої спроби

Україна готується до ймовірного вторгнення зі сторони Білорусі. Наступна спроба може відбутися в лютому наступного року.



Про це повідомив командувач ОК «Південь» Андрій Ковальчук, передає Центр журналістських розслідувань.

Росіяни не відмовилися від намірів захопити столицю. Наступ на Київ може відбутися з півночі, півдня чи сходу. Можливо це станеться навіть 24 лютого на річницю початку повномасштабної війни.

«Так, ми передбачаємо такі варіанти, такі сценарії. Ми до цього готуємося. Ми живемо з думкою, що вони знову будуть наступати. Це наше завдання», – зазначив генерал-майор.
Збройні Сили України не відкидають наступ російських військ з Білорусі, тому спостерігають, де загарбники накопичують сили й засоби. Однак, більше такого випадку, коли росіяни просто зайшли 24 лютого, не буде.

Українські захисники готові боротися навіть з мільйонами росіян, якщо в Кремлі оголосять повну мобілізацію. Проте, для успішного захисту необхідна більш потужна підтримка західних союзників.

Нагадаємо, стала відома мета поїздки Путіна в Білорусь. 19 грудня президент Росії Володимир Путін має намір відвідати свого союзника у Мінську Олександра Лукашенка. Двоє диктаторів, ймовірно, проведуть переговори щодо війни в Україні.

Читайте також:  Новий наступ РФ: Жданов розповів, куди поділися 150 тис. "мобіків"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.