facebook

Геть рф з ООН. Підпиши петицію.

Майже рік росія жорстоко вбиває українських дітей, безпощадно нищить міста та села, руйнує життя і сіє ненависть в Україні. Світ на санкціями та словами реагує на цинізм РФ, та чи достатньо цього? Наскільки сильно світові лідери стурбовані тим, що РФ дозволяє собі робити?

Ці питання чи не кожного дня ставить собі кожен українець, бо мріє, щоб скоріше настали мир, спокій і перемога.
Та поки війна триває, українські захисники боронять кожен клаптик нашої землі, а народ не сидить, склавши руки.

Українці створили петицію, щоб врешті покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики — незаконному перебуванню Російської Федерації у складі ООН. «Геть РФ з ООН» — так називається документ, під яким має підписатися кожен українець і кожна людина у світі, яка засуджує напад Росії на Україну.

«Вигнати Росію з ООН і Радбезу, Росію, яка своє право на вето зробила правом нв вбивство» — таке вимагають творці петиції. Також у тексті документу йдеться, що за нинішнім статусом в ООН Росія не є ні частиною Ради Безпеки, ані членом ООН, адже не пройшла процедуру вступу в ООН, згідно зі статтею 4 Статуту ООН.

«Відповідно до статті 23 Статуту ООН, Росія не є постійним членом Ради Безпеки ООН! У нинішньому Статуті ООН сказано, що Радянський Союз ще існує, а Росія взагалі не згадується», – йдеться у петиції.

Також творці документу просять Антоніу Гутерреша та ООН надати документи, які засвідчують підстави членства Російської Федерації в ООН. Якщо У таких документів немає, то фіктивне членство Російської Федерації в ООН люди вимагають припинити.

«Двері ООН для Російської Федерації мають бути зачинені, тому що для вступу до ООН, Російська Федерація, відповідно до 4 статті Статуту ООН, повинна зупинити агресивну війну в Україні та повернутись до міжнародно визнаних кордонів. Тільки миролюбні держави можуть стати членами ООН», – наголошується у тексті петиції.

Читайте також:  Під Бахмутом загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Михайло Луц

Підтримати петицію треба за посиланням: https://www.change.org/p/kick-russia-out-of-the-un?utm_content=cl_sharecopy_33636235_en-US%3A4&recruiter=1273351843&recruited_by_id=9c41c480-17c7-11ed-b12a-d1a7e943e84c&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=3bf7132908414e479c36d1cc90651625


Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,