facebook

Вісім діток залишилися без батьків: на Житомирщині на міні підірвалась машина із подружньою парою

7 грудня 2022 року в Олевській громаді Житомирської області підірвався автомобіль, в якому їхали місцеві мешканці – чоловік та жінка. Подружжя загинуло.



Стало відомо, що на Житомирщині на українсько-білоруському кордоні автомобіль із сімейною парою вибухнув на міні, через що вісім дітей залишилися сиротами. Подія сталася вдень 7 грудня в Олевській громаді.

Зазначається, що автомобіль “Форд Транзит” рухався дорогою від села Сущан у напрямку села Копища близько 15 години. У ньому перебували 38-річний чоловік та його 32-річна дружина.

Про це повідомляє прес-служба поліції на Житомирщині.

“38-річний чоловік і його 32-річна дружина, рухались по дорозі із с. Сущани у напрямку с. Копища. Коли авто опинилось на узбіччі, автомобіль підірвався, попередньо на міні. Через трагічну подію сиротами залишились 8 неповнолітніх дітей” – пресофіцерка Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко.

Зазначається, що під час огляду місця події фахівці зафіксували свідчення вибуху, в рамках розпочатого за фактом загибелі людей кримінального провадження будуть проведені необхідні експертні дослідження для встановлення всіх обставин.

“Через трагічну подію сиротами залишилися 8 дітей, усі неповнолітні. Нині вони під наглядом родичів”, — додали у поліції Житомирщини.

Читайте також:  В Івано-Франківську розшукують 17-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.