facebook

За минулу добу на Франківщині в ДТП загинула одна людина, ще троє — травмувалися

За минулу добу на Івано-Франківщині в ДТП загинула одна людина, ще троє — травмувалися. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції області.

9 грудня приблизно о 20:00 на лінію “102” надійшло повідомлення про аварію в селищі Лисець. На місці події поліцейські з’ясували, що 28-річний водій Audi A4 наїхав на 18-річного пішохода, який стояв на проїзній частині дороги, поза межами пішохідного переходу. В результаті наїзду хлопець загинув на місці ДТП.

Водія перевірили на стан сп’яніння. Він — тверезий. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

9 грудня в ДТП на Прикарпатті травмувалися ще двоє пішоходів.

В Івано-Франківську на вулиці Івасюка 35-річний чоловік автомобілем Opel наїхав на 66-річну жінку, яка переходила проїзну частину дороги нерегульованим пішохідним переходом. У результаті ДТП жінку з травмами госпіталізували до лікарні.



У Крихівцях 22-річний водій автівкою Mersedes-Benz Sprinter наїхав на 57-річну жінку, яка перетинала дорогу в межах регульованого пішохідного переходу. Її ушпиталили до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Ще одна аварія сталася в селі Цуцилів Переріслянської територіальної громади. Поліцейські встановили, що 29-річна водійка Volkswagen Tiguan з’їхала в кювет, наїхала на телефонну електроопору та металеву огорожу.

В авто на момент аварії перебували четверо пасажирів. Одного з них, 29-річного чоловіка, госпіталізували до обласної лікарні.

Усі водії були тверезі.

За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також:  “Нам сльози душу розривають”: відійшов у вічність відомий перевізник, який недавно потрапив у фатальну ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.