facebook

Настає обвал фронту: Арестович зробив різку заяву. Подробиці

Радник Офісу президента висловився щодо того, що відбувається в Херсонській області



Українці вже давно чудово розуміють, навіщо російський диктатор Путін запровадив часткову мобілізацію в Росії. Після того, як ЗСУ показали на що вони здатні і відбили 1000 кілометрів тимчасово окупованих територій, Путін наказав окупантам будь-якими способами утримати Херсон. Проте всі чудово розуміють, що цього не буде і Олексій Арестович вирішив розповісти, що чекає на окупантів на Херсонському напрямку.

Відповідну інформацію надали на порталі «ТСН»

Олексій Арестович, який відомий як радник Офісу президента України, сказав, що, на його думку, окупаційні війська Росії не збираються залишати територію тимчасово окупованого Херсона.

Радник Офісу президента вважає, що путінські війська навпаки збираються тримати оборону будь-якими способами, щоб не дати ЗСУ повернути Херсон. Однак Олексій Арестович переконаний, як і більшість українців, що плани окупантів накриються мідним тазом.

Крім цього, він бачить ситуацію, що склалася так: він вважає, що окупанти збираються показати всім, що ЗСУ не здатні пробити їхню оборону. Це робиться для того, щоби Київ пішов на мирні переговори з Кремлем.

“Але шиш їм з маком! Всі ми візьмемо. Візьмемо повільно і методично, плавно і акуратно. По крапельці, по ковтку вип’ємо все. Херсон – це в основному артилерійський наступ, ми вражаємо цілі там і послаблюємо угруповання до стану, коли вони втратить здатність до опору організованого”, – наголосив він.

Також радник Офісу президента сказав, що ЗСУ поки не відбили Херсон лише через те, що туди було кинуто дуже багато «мобіків». Однак це лише трохи відтягує незворотне.

Читайте також:  "Великий наступ" на Донбасі: Арестович пояснив, чому війська РФ не можуть просунутися ні на метр

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.