facebook

Відомий екстрасенс дав невтішний прогноз для Києва

Відомий екстрасенс Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації в Києві на найближчий час. В інтерв’ю Славі Дьоміну він сказав, що окупанти продовжать бити по столиці.



“Буде ситуація реально дуже важка. Багато людей будуть в поганому енергетичному стані. Багато хто буде лаятися. Буде дуже сильний напряг. Далі будуть намагатися зруйнувати силу і дух нашої країни і конкретно Києва. Київ – це серце країни. Але загалом позитивні карти падають. Десятка кубків каже, що попри те, що нерви будуть здавати, ситуація буде більш-менш стабільною”, – пояснив Макс Гордєєв.

Також екстрасенс розповів, що інформація про нібито переселення киян в інші більш безпечні і більш стабільні з точки зору енергетики регіони не підтвердилася його картами. Як уточнив таролог, йому випали тільки світлі і позитивні карти сонця, перемоги і удачі, тому переживати з цього приводу не варто.

Окремо Слава Дьомін уточнив за 7 листопада, адже кажуть, що в цей день буде ще один масований обстріл столиці і всієї України.

“Ситуація буде спокійною по всіх регіонах України. Будуть військові дії, деякі “прильоти”. Але глобально ситуація не зміниться. Зміни будуть, але не варто на цій даті зациклюватися”, – додав Макс Гордєєв.

Читайте також:  Загинула на місці: Дівчина стрибнула з даху багатоповерхівки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.