facebook

Королева України та Міс Гранд Україна 2022: франківська викладачка Ольга Василів здобула обидва титули

Викладачка дисципліни «Теорія і практика викладання спортивних танців Відокремленого структурного підрозділу “Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України” спеціаліст, кандидат в майстри спорту, тренерка та модель Ольга Василів стала наступницею минулорічної Королеви України.

Франківка здобула два найвищі титули благодійного конкурсу краси у Вісбадені.

Переможницю представили на сторінці



конкурсу.

Ольга Василів – Королева України 2022 і Міс Гранд Україна 2022 (Queen Ukraine International 2022), коронована в 3-денному заході в п’ятницю, 9 вересня 2022 р., благодійної акції «Queen Ukraine International 2022» у Вісбадені, Німеччина.

Ольга Василів, Міс Гранд Україна 2022, представлятиме Україну на майбутньому 10-му конкурсі Miss Grand International 2022, який запланований на 25 жовтня 2022 року, у Sentul International Convention Center, Західна Ява, Індонезія.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от O L G A V A S Y L I V (@olgavslv)

Ользі Василів 22 роки, вона – персональна тренерка Animal Gym, викладачка Коледжу фізичного виховання та модель, яка живе в Івано-Франківську.


В коледжі фізвиховання, Ольга – крайня праворуч

Красуня розповіла Галці про свій шлях до перемоги на національному конкурсі та що відчула, коли отримала корону.
Перемога дісталася Ользі Василів не так і легко. Адже їй довелося чимало працювати задля перемоги.

“Важко було, бо конкурс відбувався у Німеччині. Звісно, дорога, зовсім інші люди та менталітет… Все сталося дуже швидко. Не встигла отямитися, як опинилася у Вісбадені і одягала туфлі… Я підтримувала режим харчування, тренувалася і не розслаблялася. Знала, куди їду. Тому так все і вийшло”, – розповіла дівчина.

За її словами, на конкурс реєструвалися через онлайн. Також в онлайні відбувався і відбір. Після співбесід організатори обрали десять учасниць фіналу. А вже у німецькому Вісбадені – найкращу. І нею стала саме франківка.

Читайте також:  “На мапах місто не вказують, бо назва надто довга”, – чергова петиція про перейменування Івано-Франківська

“Коли оголосили моє ім’я, були змішані почуття. Була дуже рада. Але розуміла, яка на мені відповідальність – у мене є шанс ще раз нагадати світу, що в Україні війна і не все так прекрасно. І про це не треба мовчати“, – поділилася Ольга.

Зараз дівчина активно готується до міжнародного конкурсу. Вона прагне перемогти та показати, що Україна та українці найкращі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.