facebook

“Може, його прадід?”: Мережа обговорює схожість Зеленського з козаком полку Чорних Запорожців, фото

Користувачів мережі вразила схожість між президентом України Володимиром Зеленським та козаком першої сотні полку Чорних запорожців Лаврентієм Кемпе, який народився у 1901 році, а помер у 1981-му. Українці відзначили, що на одному з фото воїна він дуже схожий на очільника держави.

Думки про те, що Кемпе був родичем Зеленського та інші припущення, вони висловили в коментарях під дописом “Українського часопису” в Twitter. Кадр було опубліковано 22 серпня, в день народження козака.

“В цей день 1901 року народився Лаврентій Кемпе (1901 – 1981) – козак першої сотні полку Чорних запорожців, організатор повстанських частин у Таращанщині, театральний актор та режисер”, – написали редактори сторінки.



Інформація про те, що Кемпе був людиною творчою, захоплювався режисурою та акторством, у купі з його зовнішністю справила подвійне враження на користувачів мережі. Вони кинулися писати в коментарях, що козак нагадав їм президента України Володимира Зеленського.

“Лиш мені одному видається, що Зеленський схожий на нього?”, “Десь я бачив схожого актора”, “Зеленський мандрує у часі, виходить?” “Ну я в шоці. Одне ж обличчя”, “Так він ще й актором був”, “Не може бути. Реінкарнація”, “Може його прадід?” – йдеться в повідомленнях.

Варто зазначити, що на інших фото, де Кемпе знято в іншому ракурсі, його подібність із Зеленським не так помітно.

Читайте також:  Чорні дні камікадзе. Як намагаються зняти Яценюка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.