facebook

Перемога України буде тоді, коли зрадників покарають, – прогноз карпатської мольфарки (відео)

Карпатська мольфарка пані Марія поділилась думками про те, коли яким і чином Україна переможе та відстоїть свої території.

Віщунка переконує, що це не просто війна – це знищення нації.

«Вони хотіли нашу націю знищити, Україну, але піде все… Треба просити Бога і нашого президента, щоб він не забирав наших дітей, хлопців на війну, щоб заробляти, а щоб зупиняти її. Багато у нас таких. Народ сам себе нищить, здають, заробляють гроші одні на одних. Депутати наживаються на простих людях. Чому не беруть дітей депутатів на війну? Їхні наживаються на цьому, а що їм шкода вас чи нас? Їм не шкода. Їм бізнес», – переконує жінка.

На запитання чи правда, що кожен наступний президент України гірший за попереднього мольфарка каже, що не зовсім.

«Одна людина не годна покерувати всіма. Зеленському треба було всю владу змінити. Треба було спочатку це все кубло розігнати і тоді керувати. І тоді б і війни не було…Це (війна) є бізнес на українському народові. Як за вісім років не можна було війну зупинити? Аби вона ще гірша стала?», – продовжує пані Марія.

Карпатська віщунка переконує, що Україна переможе й народ буде дуже добре жити.

«Цю війну можна сперти і сьогодні. Лиш треба достукатися до влади. Вони мають зрозуміти, що наші діти такі самі як і їхні… Наш народ помаленьки відбідує і буде жити далі. Україна переможе, буде мало народу, але буде жити дуже добре… Лишиться пару державок і всі будемо при купі. Але буде нова назва… В Україні буде жити добре, коли жінка стане президентом. Але не та, що вже пробувала», – додала мольфарка.

Читайте також:  Згоріли 3 тонни кормів. На Прикарпатті через блискавку трапилася пожежа

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.