facebook

Буде дуже склaдно: Екстрасенс нaлякав прогнозом для України до кінця року

Також астроексперт відповів на запитання, чи буде повторний наступ на Київ.



Фіналіст шоу “Битва екстрасенсів” Денис Маклашевський зробив прогноз для України на важливу для нашої країни дату – 24 серпня, коли вона відзначає День Незалежності. Також він розповів, що на нас чекає взимку.

Як зазначив астроексперт в YouTube-каналі “Мій світ”, 24-го серпня він не бачить таких масштабних прильотів, яких потрібно боятися і тікати.

“Я не прив’язуюся до 24-го числа, для мене це абсолютно звичайний день. Не бачу таких масштабних прильотів у цей день, що потрібно боятися, потрібно тікати”, – говорить Маклашевський. Він додав, що погіршення ситуації не буде.

Крім того, він відповів на запитання, чи буде повторний наступ на Київ. “Не буде, я вже раніше про це говорив”, – запевнив екстрасенс.

Також Маклашевський стверджує, що не буде наступу Білорусі на Україну.

А ще на тлі розмов про важку зиму для українців астроексперт розповів, що світло у нас буде, з газом можуть бути проблеми. У плані продуктів харчування, каже екстрасенс, буде дуже складно. Але це не буде голод.

Раніше астролог Яна Езотеричка зробила прогноз для України на найближчий час і визначила міста, над якими нависла серйозна небезпека.

Читайте також:  Ляшко обматюкав Савченко: Дівчина реально е ... на всю голову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.